Veckans värsta

Denna vecka har präglats av allmän sjukdomsmisär, här kommer ett axplock:

1. Vår lilla Cleo har ju haft feber och varit jätterisig i drygt en vecka. Till vårt försvar tog vi henne till närakuten redan i söndags då vi misstänkte öroninflammation, men de kollade och sa bara ’Vanlig förkylning, vätska och vila!’.

Så vi kämpade på med Alvedon och blev irriterade och snäsiga för att hon höll oss vakna halva nätterna, för bara en vanlig förkylning..

Men, när vi vaknade i torsdags hade stora mängder var runnit ur örat, så det blev ilfart till närakuten igen, och nu var det plötsligt SVÅR öroninflammation med förmodat sprucken trumhinna.

Så hon har haft JÄTTEONT medan vi bara blivit irriterade. Så resten av dagen ägnades åt självspäkning pga VÄRLDENS SÄMSTA FÖRÄLDRAR! 🙁 🙁 🙁

 

2. På närakuten upptäckte jag något häpnadsväckande.

Man har ju alltid trott att Tummens mamma var en bullbakande och beskedlig liten dam.. Men fokus har ju alltid varit på Tummen själv, så föga kunde man ana att hon egentligen alltid varit nån slags rebell som stod och drog rövarhistorier med ett glas vin och en cigg under köksfläkten. *Insert förvånad smiley*

 

3. Sen blev jag själv förkyld. Därför krävde jag igår kväll att vi skulle titta på film, och att jag skulle få bestämma vilken. Det hade nämligen kommit en ny film på Netflix och några engelsmän som skulle ut och vandra i norra Sverige, och sen skulle något hemskt hända. OSLAGBART koncept kände jag.

 

Och den började så bra, men slutade i en dålig och pinsam sörja. Nu kommer jag aldrig mer få välja film. 🙁

 

Behöver jag ens NÄMNA att antal träningstimmar denna vecka är: 0

Menmen, nya friska tag nästa, invägning och grejer.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras