Extremsport i trädgården

Vi kom inte iväg till några fjäll eller alper på sportlovet och det ser mörkt inför påsken också. Men, jag hänger inte läpp eftersom vi åkte till Vemdalen förra året och vi bestämde i slutet av veckan att vissa föräldrar tycker säkert att det är en bit kaka att åka på semester med små tvillingar. Men vi hör inte till dem.

Alltså håller vi oss hemma tills de slutar ha ’riva ner saker och förstöra eller tugga på dom, sen jonglera med knivar’ – som största hobby.

Och, vem BEHÖVER egentligen alperna när vi har vårt eget Chamonix i trädgården. KOLLA bara den här rafflande backen.

IMG_4880

Och jag VET vad ni tänker. Varför i allsin dar har barnen inte hjälmar!? Jag har inget att säga till mitt försvar där, förutom att jag helt enkelt inte var förberedd på denna speed-madness.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras