Halvvägs!

Om bloggen hade hetat ’De sista 8’ hade jag iallafall varit halvvägs. För nu är fyra kilo borta och visst SYNS det?

Cancer och tvillinggraviditet byggde kroppen till vänster, LCHF, gym och lite fettfrysning byggde den till höger. Här kommer min åsikt om de tre metoderna:

LCHF: Med tanke på att jag har kört det i ca tre månader, är fyra kilo faktiskt ett ganska dåligt resultat. Men, det sägs att det kan fungera sämre på en kvinna på 40+, och jag får ju räkna in mina enorma muskler jag bygger på gymet.. Samt, jag mår faktiskt bättre även om jag inte kommer kunna hålla på för evigt pga saknar bröd och choklad.

Gym: Ja, ni ser ju. Jag har noterat hur ALLA kroppsbyggare spänner sina biceps på foton. Det spelar liksom ingen roll om de står i snabbköpskassan eller chillar på stranden, armarna ska flexas. Jag ville ju inte vara sämre, och snart hör väl Gladiatorerna av sig.

Fettfrysning: Jag ska erkänna att jag var ganska skeptisk, men tamejfan det funkade faktiskt. Ok en del har såklart säkert med min vanliga viktnedgång att göra, men jag fokuserade ju endast på mina lovehandles – och dom rackarna är riktigt svåra att få bort – men I’m telling you, skillnaden är enorm. Tre behandlingar där jag får ligga och halvsova med två kalla nypor i midjan och jag kan nästan känna mig bekväm i jeans och tajt tröja igen.

Nu kör vi, snart sommar.
(Fick hybris eftersom solen sken idag)

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras