We were on a break

…både med bloggen och lchf.

Jag har nämligen spenderat veckan på Isle of Man av alla ställen, och det började redan på flygplatsen där vi kunde hänga i loungen i mellanlandningen på Gatwick, och det enda som serverades var Macaroni and cheese. Så jag tänkte att ’ska det fuskas, så ska det fan fuskas ordentligt’ så det blev efterrättskaka också:

 

Vi hade förresten köpt små ryggsäckar med selar till tvillingarna för att underlätta på flygplatserna. Det funkade sådär:

 

Sen FORTSATTE det bara. Vi prickade in vår resa samtidigt som vår värds födelsedag. De kan sina chokladtårtor:

 

Och vi var ju i Storbritannien, så te och toast var ett måste, (eller som i mitt fall oftast rosé och toast):

 

Nu undrar ni kanske vad vi gjorde där? Jo, de har ju den där världsberömda motorcykeltävlingen (TT) varje sommar, där dödsföraktande galningar kör megasnabbt runt en bana som går både upp i bergen men också i stan och bostadsområden.
(Jag är inte ett dugg intresserad av motorcyklar, men min man är, och vi har kompisar där som vi får bo hos, precis intill banan).

Vägarna stängs givetvis av och säkerheten är rigorös, men ändå händer det några dödsolyckor varje år, detta år två stycken.

Det får en att fundera. Vad är det som gör att man älskar fart och sin sport så mycket att man faktiskt riskerar livet för den? Jag kommer nog aldrig förstå.

 

Utöver detta kan Isle of man vara en av de vackraste platserna på jorden. Kolla hur vi bodde:

 

Det här var alltså vår utsikt från sovrummet:

 

Och här är jag när jag försöker att låta en motorcykel åka förbi utan att göra en min. Gick också sådär:

Men nu är vi hemma igen, lchf är back on track och jag är tacksam att det faktiskt regnar.

Ha en fin vecka!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras