Midsommarveckans skeende. (Mest om hur gulliga mina barn är)

Jag jobbar deltid på en agentbyrå för skådespelare. Detta leder till att jag ibland får gå på flådiga filmpremiärer, så i onsdags var det dags för ’Den Blomstertid Nu kommer’.
Svenska katastrofthrillers är man ju inte direkt bortskämd med, så jag rekommenderar verkligen alla att gå och se den. Nu. (Grinar lite gör man också)
På efterfesten var det fri bar och jag ville snart diskutera min egen skådespelarkarriär på 90-talet. Som statist i Skilda Världar och Skärgårdsdoktorn. Många blev imponerade, mest jag.

 

Sen var den här, midsommarafton! Vi lämnade ett regnigt och +8 Stockholm för ett ändå helt ok och soligt Sandviken. Kolla vad gulliga mina barn (+äldsta barns bff) är där runt stången.

 

 

Vad gör man när man är lchf-are och en sån här jävel ställs på bordet?
Då skiter man i lchf ett tag.

 

 

Fick vi nån motion då? Jorå, tvillingarna fick nya trehjulingar av farmor och farfar och man blev nästan andfådd av att skjuta på. Score.

 

 

Det blev även en tuff brottningsmatch med hårt motstånd i gräset.

 

 

Min motståndare intresserade sig sen mest för vinbärskart. Kolla vad gulliga dom är där vid busken.

 

 

Sen åt dom majs. HUR gulliga när dom äter majs?

 

 

Sveriges gulligaste fotbollsupportrar (som fick gå och lägga sig direkt efter avspark. Trist för dom. Sen blev det trist för oss. Scheisse osv.)

 

 

Tipz! Gå på Grönan söndagen efter midsommar, MAX 10 min kö till varje attraktion. Enda problemet var att det då blev lika många karuseller på två timmar som det vanligtvis blir på en heldag. Klen undertecknad fick alltså åka hem efter ett tag och vila.

Hoppas ni hade det lika bra!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras